Számunk: +36 (1) 288-0380

Egyedi árazás, kérjen ajánlatot

Econom Lineáris motor

A Econom motor az Elero sokoldalú lineáris működtetője. Sokféle változatban, rozsdamentes acélházzal kapható.Az Econom használata nemcsak homlokzati architektúrában, hanem kivitelezési és gépészeti alkalmazásokban is, egészen 20.000 N terhelési tartományig választható.

Egyedi árazás, kérjen ajánlatot

Junior Lineáris motor

A Junior sorozat lineáris hajtóművei sokoldalú nyomórúd-hajtóművek, amelyeket elsősorban ipari beltéri alkalmazásokhoz használnak. Ez magában foglalja a gázmotorok, az adagolóegységek, a pontkapcsolók, a nyomdagépek és lamellás árnyékolók beállítását is. 

Egyedi árazás, kérjen ajánlatot

Picolo 0 Lineáris motor

Kültéri alkalmazásokhoz: homlokzatokhoz, üvegházakhoz, teraszokhoz és télikertekhez, rugalmas tetőfedő rendszerekhez használható toló motor, amely nemcsak a műszaki és funkcionális szöget veszi figyelembe, hanem az optikai és esztétikai szempontokat is.

Mivel különösen időjárásálló, úszómedencékben, vagy más vízzel érintkező alkalmazásokban a Picolo 0 kiváló választás, amely eloxált alumínium, rozsdamentes acélházzal rendelkezik,

Lökethossz (mm) 75 – 800
Betöltés (N) 100-1800
Stroke sebesség (mm / s) 2-16

Egyedi árazás, kérjen ajánlatot

Picolo XL Lineáris motor

A Picolo XL egy elegáns, karcsú, lineáris hajtómű, amely nemcsak a műszaki és funkcionális szöget veszi figyelembe, hanem az optikai és esztétikai szempontokat is. Különösen időjárásálló a rozsdamentes acél ház miatt. A Picolo XL egy 230 V-os váltóáramú meghajtóval is rendelkezik, amely állandó sebességet biztosít ingadozó terheléseknél, ezért a homlokzatépítés előnyei megvalósíthatóak. Az egyszerű, állítható végállás kapcsolók lehetővé teszik az egyéni alkalmazkodást az ügyfelek igényeihez.

Lökethossz (mm) 100 – 600
Betöltés (N) 400-1200
Stroke sebesség (mm / s) 5 - 20

Találatok: 1 - 4 / 4