Számunk: +36 (1) 288-0380

Aero fény- és szélérzékelő

Az Elero Aero fény- és szélérzékelő egy vezetékes külső érzékelő egység. Csatlakoztatható az Elero AeroTec vezérlőegységhez. A beállított határértékeket túllépő környezeti paraméterek esetén automatikusan mozgatja a megfelelő helyzetbe az árnyékolót.

Aero-868 fény- és szélérzékelő rádióadóval

Az Elero Aero-868 egy vezeték nélküli szél- és fényérzékelő egység napellenző és zsaluzia vezérlésekhez, biztonsági megoldásként. Napcellás akkumulátorral, beállítható fény- és szélerősséggel, átlátszó időjárásálló műanyagházzal. a beállított értékeket meghaladó szélerősség esetén az árnyékolót automatikusan zárja, meggátolva annak károsodását, és egyéb kárt. Üzemidő sötétben 6-8 óra.

Aero-868 Plus fény- és szélérzékelő rádióadóval

Ezzel a külső rádiós fény- és szélérzékelővel egyszerűen automatizálhatja a napellenzőket, zsaluziákat és  redőnyöket. Beállítható szélerősséggel és fény értékkel, melyek védik az árnyékoló rendszert a túlzott széltől, és automatikus beavatkozást biztosítanak a túlzott napsütés miatti ingatlan felmelegedés ellen. Dupla napcellás akkumulátorral, átlátszó időjárásálló műanyagházzal. Üzemidő sötétben 12-16 óra.

AeroTec vezérlőegység fény- és szélérzékelőhöz

Központi, csoport és egyedi motorvezérlő egységként is használható napellenzőhöz, zsaluziához, beállítható fény- és szélerősséggel. Automata / Kézi üzemmód választóval a fényérzékelő funkcióhoz, programozható közbenső pozícióval, 1 db CR2032 gombelemmel.

AstroTec időkapcsoló

Napkelte és napnyugta vagy egyedi időprogram, központi, csoport és egyedi motorvezérlő egységként is használható redőnyhöz, zsaluziához, napellenzőhöz. Automata / Kézi üzemmódválasztóval az időzítő funkcióhoz, programozható közbenső pozícióval, 1 db CR2032 gombelemmel. Lumo fényérzékelő is csatlakoztatható hozzá.

AstroTec-868 fali 1 csatornás távirányító időprogrammal

Fali 1 csatornás távirányító az Elero árnyékoló rendszereihez. Szöveges kijelzővel, napkelte és napnyugta vagy egyedi időprogrammal, automata/kézi üzemmódválasztóval az időzítő funkcióhoz, programozható közbenső pozícióval megkönnyíti a napi használatot. Lumo fényérzékelő is csatlakoztatható az egységhez.

Tartozékok: 2 db AAA ceruzaelem.

Combio-868 DC Rádióvevő NHK motorhoz

Egyirányú külső rádióvevő 12 V DC és Solar rendszerhez. 0,2 m kábelen gyorscsatlakozóval, 3 m vezetékkel.

Combio-868 JA Rádióvevő zsaluziamotorhoz

Külső rádióvevő egység az Elero kapcsolós működtetésű zsaluzia motorjaihoz, aminek segítségével távirányítóval is működtethetőek lesznek.

0,6 m kábelen Hirschmann csatlakozókkal.

Egyes típusoknál a lamella billentése az impulzusidő beállításával finoman szabályozható (Combio-868 JA Pulse)

Combio-868 LI/ET (UNI) rádióvevő világításhoz

Rádiós vevőegység kifejezetten világítás kapcsolásához, fényerő szabályozással.
1 m kábelen csatlakozóval, 3 m vezetékkel. Max. terhelhetőség 250 W.

Combio-868 rádióvevő elektromos fűtéshez

Elektromos fűtőrendszerek kényelmes távvezérlésére szolgáló rádióvevő egység.

0,6 m kábelen Hirschmann csatlakozóval. Max. terhelhetőség 2000 W.

Bármelyik Elero távirányítóval kompatibilis.

Combio-868 RL rádióvevő csőmotorhoz

RevoLine motorhoz való külső rádióvevő egység, kétirányú kommunikációval. Felhasználási terület: napellenző, zsaluzia redőnymotorok utólagos rádiós vezérlésének kiépítésére. 0,2 m kábelen gyorscsatlakozóval a motor bekötéséhez, 3 m vezetékkel.

Combio-868 RM - rádióvevő

A Combio-868 RM egy univerzális, tokba építhető rádióvevő, mely segítségével a redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők rádiós vezérlésűre alakíthatóak át. IP54-es kialakításának köszönhetően, teljesen vízmentes, így kültérre is elhelyezhető.

Combio-868 RM rádióvevő csőmotorhoz

Elero külső rádióvevő, aminek segítségével a kapcsolós és NHK motorok távvezérlővel is működtethetők.

0,2 m kábelen gyorscsatlakozóval, 3 m vezetékkel.

Kompatibilis az összes Elero rádiós távirányítóval.

Combio-868 SW (UNI) rádióvevő világításhoz

Rádióvevő egység, melynek segítségével és egy Elero távirányítóval tetszőleges világítás kapcsolható, fényerő szabályozással.
1 m kábelen csatlakozóval, 3 m vezetékkel. Max. terhelhetőség 250 W.

Control Unit DC

Vezérlőegység 24 V motorhoz, ProLine vezérlőegységekhez is csatlakoztatható. Max. terhelhetőség 3 A. Beépítéskor védődobozba szerelendő.

Invio-868 fali rádióadó

Nyomógomb (min. 3 mp-es) indítójelét, vagy más egység vezérlőjelét (pl. riasztórendszer) továbbítja a rádiójelekkel. A rendszer bekötését gyorscsatlakozók segítik. Használatával automatikus funkciók érhetők el, a riasztó beélesítésére az árnyékolók lezárják a házat, vagy lakást. A riasztó kikapcsolásakor az árnyékolók automatikusan elindulnak felfelé.

Beépítéskor védődobozba szerelendő.

Lumero-868 fényérzékelő rádióadóval

Vezeték nélküli fényérzékelő árnyékoló rendszerekhez. Használatával a meglévő külső vagy belső árnyékolók automatikusan zárnak, ha a fény mennyisége túllépi a beállított határértéket. Felhasználási területe kiterjed többek között roletták, zsaluziák, redőnyök vezérlésére. Tulajdonságok: napcellás akkumulátor, beállítható fényerősség, átlátszó időjárásálló műanyagház.

LumeroCom kézi 1 csatornás távirányító

Egycsatornás kézi távirányító kézi / automatikus működés választóval a fényérzékelő egységgel való együttműködéshez. A napellenzők, zsaluziák, redőnyök és roletták működtetése mellett sok más kényelmi lehetőséget biztosít megfelelő kiegészítők használatával, mint világítás, vagy elektromos fűtés automata vagy manuális kapcsolása.

Tarozékok: fali tartó, 2 db AAA elem

 

LumeroTel2 kézi 1 csatornás távirányító

Az Elero LumeroTel2 1 csatornás távvezérlőjekézi/automatikus működést eredményez napellenzők és zsaluziák használatakor, külső szélérzékelő vagy szél- fényérzékelő használata mellett. Ez a két irányú kommunikációs egység valós idejű visszajelzést ad arról, hogy az árnyékoló végrehajtotta a kért parancsot, vagy esetleg valamilyen nem várt dolog miatt ez meghiusult. Tartozékok: mágneses fali tartó, 2 db AA ceruzaelem.

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

Lumo fényérzékelő

AstroTec vagy AstroTec-868 vezérlőegységhez kombinálható vezetékes fényérzékelő egység. 
2 m hosszú vezetékkel, ablaküvegre tapadó koronggal.

Lumo-868 fény-, szürkület- és üvegtörésérzékelő rádióadóval

A Lumo-868 vezeték nélküli érzékelő a fény- és szürkület változásain túl üvegtörés érzékeléssel is rendelkezik, így az árnyékoló vezérlésén túl biztonsági funkciót is ellát. Tulajdonságai között megtalálható a fényerősség beállítás, FEL és LE kezelőgomb, míg az ablaküvegre tapadó koronggal lehet rögzíteni. 

Tartozékok: 1 db CR2032 gombelem.

MemoTec időkapcsoló

Motorvezérlő egység napi és heti programmal, automata / kézi üzemmódválasztóval az időzítő funkcióhoz, programozható közbenső pozícióval.

MonoCom kézi 1 csatornás távirányító

Új fejlesztésű és modern megjelenésű egy csatornás kézi távirányító redőny, napellenző, roletta, zsaluzia mozgatásához.

Tartozékok: fali tartókonzol, 2 db AAA elem.

MonoCom Slide kézi 1 csatornás távirányító

Egycsatornás kézi távirányító csúszkával főként zsaluziák, illetve redőnyök, napellenzők, roletták és egyéb napvédő rendszerek kényelmes működtetéséhez. A csúszka rész közvetlenül a zsaluzia lamellák billentését vezérli. Tartozékok: fali tartó, 2 db AAA elem.

 

MonoTec fali kapcsoló

Központi vagy csoportindító vezetékes vezérlőegység a többi ProLine egységhez. Egyedi motorvezérlőként nem építhető be.

MonoTec-868 fali távirányító

Legújabb fejlesztésű és modern megjelenésű fali 1 csatornás rádiós távirányító árnyékolók, redőnyök, napellenzők, zsaluziák, roletták irányításához. Kétirányú kommunikációs mód és 868 MHz rádiófrekvencia jellemzi a megbízható jeltovábbításhoz. Előlapi visszajelző többszínű státusz LED. Előlapon fel, le, stop gombokkal, a hátoldalon a hangoláshoz szükséges program gombbal.

MonoTel2 kézi 1 csatornás távirányító

A MonoTel2 egy 1 csatornás kézi távirányító redőnyhöz, napellenzőhöz, zsaluziához, vagy roletta vezérléshez. LED állapotjelzővel rendelkezik, amely folyamatos visszajelzést ad a kívánt művelet pillanatnyi végrehajthatóságáról.

Tartozékok: mágneses fali tartó, 2 db AA ceruzaelem.

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

MPR többpontvezérlő relé

1 árnyékoló motor különböző helyekről, több nyomógombbal való működtetéséhez. Max. terhelhetőség 3 A. Beépítéskor védődobozba szerelendő. Üzemi ciklus: Fel-Stop-Le-Stop-Fel-Stop.

MultiTec Touch-868 fali 20+1 csatornás távirányító időprogrammal

Elegáns külsős és belső csúcstechnológia - az Elero bemutatja az új többcsatornás fali adó-vevő MultiTec Touch-868 készüléket. Ez kiváló minőségű színes érintőképernyőn keresztül lehetővé teszi az épületgépészet egyszerű és intuitív működtetését. 20+1 csatornás kivitel, egyedi időprogrammal, Astro funkcióval, automata/kézi üzemmód választóval. Közvetlen 230 V AC működtetés. Elnevezhető csatornák, csoportok összeállítása és független vezérlése, motorpozíció visszajelzése.


Csak kétirányú BIDI rádióvevős motorokkal hangolható össze.

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

MultiTel2 kézi 15+1 csatornás távirányító

15+1 csatornás kézi távirányító LED állapotjelzővel és szöveges kijelzővel, automata / kézi üzemmódválasztóval a fényérzékelő funkcióhoz, elnevezhető csatornák, több árnyékoló együttes csoportvezérlése, 1 központi csatorna, motorpozíció visszajelzés.
Csak kétirányú BIDI rádióvevős motorokkal hangolható össze.

Tartozékok: mágneses fali tartó, 2 db AA ceruzaelem. 

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

Protero-868 rezgésérzékelő rádióadóval napellenzőhöz

A Protero-868 rezgésérzékelőt az Elero kifejezetten napellenzők védelmére fejlesztette ki. A homlokprofilra felszerelve az egység érzékeli a szélerősség változásait, amik a napellenzőben rezgések formájában jelentkeznek, és automatikusan behúzza az árnyékolót, megvédve azt, illetve megelőzi a további károk kialakulását. A folyamatos fejlesztések során nem csak a szélerő dinamikus terhelését érzékeli, hanem az eső vagy hó terhelés statikus dőlésszög változásait is, és beavatkozik.

Tartozékok: 2 db AAA elem.

Quintec-868 fali távirányító

Elemes működésű fali rádiós távirányító 5 különálló csatornával és 1 központi csatornával redőnyök, zsaluziák, roletták és napellenzők működtetéséhez. 

50x50 mm-es szabványos eszközkiépítésre alkalmas.

Revio-868 - beépíthető rádióvevő

A Revio-868 segítségével rádióssá alakíthatja át már meglévő kapcsolós árnyékolóit, a kapcsolók megtartása mellett. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén elrejtheti a rádióvevőt, a már meglévő redőnykapcsolói mögé. 
Max. terhelhetőség 3 A. Beépítéskor védődobozba szerelendő.

A kapcsolós működtetésű motorok a Revio-868 segítségével alkalmassá válnak az Elero Centero Home okosrendszerben való működtetésre.

Revio-868 P fali rádióvevő potenciálmentes kontaktussal

Az Elero Revio-868P segítségével rádióssá alakíthatja át már meglévő kapcsolós árnyékolóit, a kapcsolók megtartása mellett, potenciálmentes kimeneten keresztül. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén elrejtheti a rádióvevőt, a már meglévő redőnykapcsolói mögé. 
Max. terhelhetőség 3 A. Beépítéskor védődobozba szerelendő.

A kapcsolós működtetésű motorok a Revio-868 segítségével alkalmassá válnak az Elero Centero Home okosrendszerben való működtetésre.

Revio-868 SW fali rádióvevő világításhoz

A Revio-868 SW  beépített rádióvevő  230 V AC tápfeszültséggel kapcsolható elektromos terhelések (például lámpák) vezérlésére használható. Vezeték nélküli kapcsoló csatlakoztatható, potenciálmentes kimenet. Kompatibilis az összes Elero távirányítóval. Beépítéskor védődobozba szerelendő.

Rögzítőlemez

Aero, Aero-868, Ventero és Ventero-868 felszereléséhez
íves vagy sarkos felületre.

Sensero-868 AC fény- és szélérzékelő rádióadóval

Az árnyékoló rendszerek optimálisan automatizálhatók az Elero Sensero-868 AC rádiós érzékelővel fény és szél ellen. Világítás, szürkület és szél funkcióval, a követelményektől függően beállítható az optimális megvilágítottság. A Sensero-868 AC 230 V/50 Hz hálózati csatlakoztatást igényel, átlátszó időjárásálló műanyag házban.

Sensero-868 AC Plus fény-, szél- és esőérzékelő rádióadóval

Az árnyékoló rendszerek optimálisan automatizálhatók az Elero Sensero-868 AC rádiós érzékelővel fény, szél és eső ellen. Világítás, szürkület és szél funkcióval, a követelményektől függően beállítható az optimális megvilágítottság. A Sensero-868 AC 230 V/50 Hz hálózati csatlakoztatást igényel, átlátszó időjárásálló műanyag házban.

SoloTel2 kézi 1 csatornás távirányító

Kézi 1 csatornás távirányító Elero redőny, napellenző, roletts, zsaluzia rendszerekhez. Fali tartóval, 1 db CR2032 gombelemmel. Korlátozott hatótávolságú, csak helyi vezérléshez.

Elérhető fehér, ezüst, fekete színben.

TempoTel2 kézi 10+1 csatornás távirányító időprogrammal

Az Elero TempoTel2 10+1 csatornás rádiós kézi távirányítója maximális kényelmet biztosít a felhasználók részére, legyen szó redőny, napellenző, zsaluzia, vagy roletta vezérlésről. Nagyméretű szöveges kijelző, egyedi időprogram, Astro programmal és holiday funkcióval, kézi/automata üzemmód választóval. Egy és kétirányú kommunikációs módban is használható. Elnevezhető csatornák, csatornák csoportosítása , 1 központi csatorna, motorpozíció visszajelzés. A visszacsatolt információkat LED állapotjelzővel jeleníti meg.

Tartozékok: mágneses fali tartó, 2 db AA ceruzaelem. 

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

Unio-868 rádióvevő világításhoz

Az Unio-868 rádiós hálózati aljzattal az elektromos készülékek, például a hagyományos lámpák, beltéri szökőkutak, az akváriumvilágítás és még sok más kényelmesen be- és kikapcsolhatók a kézi távirányítóval vagy okostelefonnal. Fényérzékelővel és időprogramos távirányítóval is vezérelhető. LED állapotjelzővel. Max. terhelhetőség 2300 W.

UniTec-868 fali 1 csatornás távirányító

Fali 1 csatornás távvezérlő Elero redőny, napellenző, zsaluzia, roletta, és egyéb árnyékoló rendszerekhez. Automata / Kézi üzemmód választóval a fényérzékelő funkcióhoz, 1 db CR2032 gombelemmel.

VarioCom kézi 6 csatornás távirányító

6 csatornás kézi távirányító kézi / automatikus működés váltással a külső fényérzékelő egységhez, redőnyök, napellenzők, roletták, zsaluziák és más árnyékoló rendszerek, illetve kényelmi megoldások működtetéséhez. A csatornák együttes működtetése bármilyen kombinációban megoldható.

Tartozékok: fali tartó, 2 db AAA elem

VarioCom Slide kézi 6 csatornás távirányító

Új fejlesztésű és megjelenésű 6 csatornás kézi távírányító csúszka funkcióval. Automata/kézi üzemmódválasztóval a fényérzékelő funkcióhoz, tetszőleges csatornák egyidejű vezérlése, zsaluzia lamellák pontos billentése csúszka segítségével.

Tartozékok: fali tartó, 2 db AAA elem

VarioTec fali kapcsoló

Központi, csoport és egyedi motorvezérlő egységként is használható, programozható közbenső pozícióval.

VarioTec-868 fali kapcsoló beépített vevővel

A VarioTec-868 fali kapcsoló segítségével könnyen rádióssá alakíthatja át a már meglévő kapcsolós árnyékolóit. A vezérlő alkalmazásával megmarad a fali (kapcsolós) vezérlés, ugyanakkor, igény szerint egy távirányítóval is mozgathatja redőnyét, napellenzőjét, zsaluziáját.

VarioTec-868 JA (UNI) fali kapcsoló rádióvevővel

Központi, csoport és egyedi motorvezérlő egységként is használható zsaluzia motorokhoz, programozható közbenső pozícióval. Egyirányú rádiós vezérlőegység.

VarioTec-868 RM (UNI) fali kapcsoló rádióvevővel

Csőmotorhoz központi, csoport és egyedi motorvezérlő egységként is használható, programozható közbenső pozícióval.

VarioTel2 kézi 5+1 csatornás távirányító

5 csatornás kézi távvezérlő Elero redőny, napellenző, zsaluzia, roletta motorok, pergola rendszerek vezérléséhez. Tulajdonságok: LED állapotjelzővel, Automata / Kézi üzemmód választóval a fényérzékelő funkcióhoz.

Tartozékok: mágneses fali tartó, 2 db AA ceruzaelem.

Elérhető fehér, ezüst, titán színben.

Ventero szélérzékelő

Vezetékes szél- és fényérzékelő az Elero AeroTec vezérlőegységhez.

Ventero-868 szélérzékelő rádióadóval

Ezzel a rádiós szél- és fényérzékelővel a napellenzők és más árnyékoló rendszerek védhetők meg a túl erős szél ellen, illetve a ház felmelegedése előzhető meg az árnyékoló automatikus kiengedésével.A napcellás egység sötétben 6-8 óra üzemidővel rendelkezik. Beállítható szél és fényerősség értékek, átlátszó időjárás álló műanyag házzal.

ZS 2 - motorvezérlő relé

A ZS 2 relé segítségével egyszerre több árnyékoló motort is mozgathat. Párhuzamosan köthető további ZS2 egységekkel. A relé alkalmas két motor központi, vagy egy motor vezérléséhez nyomó gombbal! Max. terhelhetőség 3A. Beépítéskor védődobozba szerelendő.

Találatok: 1 - 52 / 52