Számunk: +36 (1) 288-0380

20 csatornás Elero vezérlés

Egyre több cég dolgozik azon, hogy otthonunk komfortszintjét, energiagazdálkodását és biztonságát is növeljük a technológia segítségével, amiből az Elero sem maradhat ki. Újdonsága, a színes érintőképernyős MultiTec Touch-868 könnyen bebizonyítja mennyire praktikus, ha van a háznál.

 

A 230 V hálózati csatlakozással működtethető vezérlés olyan, mint egy összeszokott zenekar, amelynek mi vagyunk a karmesterei. Ha továbbvisszük a hasonlatot, azt mondhatjuk, hogy az Elero újdonsága, a MultiTec Touch-868 fali távirányító 20 csatornával játszik azért, hogy mi egyszerűen, néhány érintéssel működésbe hozzuk az árnyékolóinkat vagy le-, illetve felkapcsoljuk a világítást. A fali érintőpanel fontos pontja lesz a lakásnak, a háznak, hiszen könnyű megszokni, hogy nem kell a távirányítókat keresgélni, a zsaluziákat, rolettákat egyesével leengedni, a teraszokon a napellenzőket külön-külön kiengedni, de ahhoz is könnyű hozzászokni, hogy a nappali, az étkező és a többi helyiség világítókapcsolóját egy helyben állva, egy ujjal tudjuk irányítani, ha azt akarjuk, hogy éppen fényárban ússzon minden. Igényeinknek megfelelően 5 csoport képezhető a 20 csatornából: akár szintenként, az otthonunk tájolásnak és szokásainknak megfelelően alakíthatjuk ki a csoportokat.A gyerekek ébresztése reggelente felér egy közelharccal? Ebben is segít az Elero rendszere! Csak megérintjük a megfelelő ikont a panelen, és az összes gyerekszobában egyszerre felgördül a redőny, figyelmeztetve a nebulókat: ideje kikelni az ágyból, ha nem akarnak elkésni az iskolából. De ha már mi elmentünk otthonról, akkor sem lehet gond az ébresztés, hisz előre beprogramozhatjuk a redőnyök felhúzásának idejét, így azok a megadott időpontban lépnek működésbe. Ez nem csupán végtelenül kényelmes megoldás, de az energiamegtakarításban is van szerepe, hiszen a sötétedésre beprogramozott, „magától leereszkedő” külső árnyékolók hatékonyan védik meg az üvegfelületeket, és végső soron az otthonunkat attól, hogy elillanjon a meleg. A személyre és igényeinkre szabható érintőkijelzős vezérlés további előnye, hogy az időprogramozással azt is szimulálhatjuk a külső szemlélők számára, hogy otthon tartózkodunk – vagyis biztonságtechnikai szerepben is feltűnik. A többi Elero távirányítóhoz hasonlóan előnyt jelent, hogy kézi üzemmódot is választhatunk. Például a napellenzők fényérzékelőjét ősszel és télen kiiktathatjuk, elkerülvén a fölösleges mozgatást.
Adódik a kérdés, hogy már az építkezés, illetve felújítás idején érdemes-e erre gondolni, vagy később is kiépíthető az Elero rendszer. Minden verzió lehetséges, ezért a Rollstar csapata segít a tervezésben is, hogy Ön tökéletesen élvezhesse a MultiTec Touch-868 vagy a korábbi hírlevelünkben említett Centero okosvezérlés minden előnyét.